Tilbud

Cykelshorts med seler – Dame – Sort

165,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 3955800653189023 Kategorier: ,

Beskrivelse

2117 of Sweden giver dig her et par lækre og komfortable bib-cykelshorts til brug på sommerens cykelture eller når du er til spinning. Cykelshortsene har en virkelig blød og komfortabel pude, der er ergonomisk udformet pude med tre forskellige tykkelser skum for at give dig den højeste komfort. Takket være buksernes reflekssyninger og refæekstryk bliver du set i mørket. Langs buksebenenes kanter er der en lille silikonestribe, der forhindrer benene i at kravle op, selv når du tramper igennem.

Anvendelse
Hvis du er glad for at spinne eller cykler om sommeren, er disse behagelige Flo bib-shorts fra 2117 of Sweden det rette valg for dig. Da shortsene er designet til “wash-and-wear”-brug tørrer de hurtigt efter vask. Du kan derfor nærmest tage dem på direkte fra vaskemaskinen, så du ikke skal spilde tid på at vente, inden du kan træne.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Ergonomisk udformet pude med 3 forskellige skumtykkelser
    • 11mm på de tykkeste område.
  • Reflekterende syninger
  • Reflekterende logo på ydersiden af hvert ben
  • Silikone kant i buksebenene – sikre at bukserne ikke kravler langt op ad låret.
  • 76% nylon og 24% Elastan

Kvalitetsniveau
2117 of Sweden leverer med disse Bib-shorts et par lækre sommercykelbukser i høj kvalitet. Puden er en bedre kvalitet end hvad der typisk ses i bukser i dette prisleje med tre forskellige skumtykkelser, der garanterer, at du sidder komfortabelt.

Vedligeholdelse
Du kan vaske disse bibshorts i maskinen ved 30 grader. Vi anbefaler, at du benytter et særligt sportsvaskemiddel, der hjælper med at forebygge og bekæmpe svedlugt.

Yderligere information

Brand

Forhandler