Elcykel Herre Batavus Harlem 2023, 61cm Klassisk

17.343,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 7903401525041954 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Detaljer om Batavus Harlem 2023 til Mænd
Kraft og elegance Batavus Harlem E-go® kombinerer letheden fra en bycykel og komforten fra en klassisk cykel. Med en Harlem E-go® får du en enkel og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå og frække detaljer. Cyklen er lakeret med en eksklusiv mat finish som matches med sort sadelpind, sort styr, sort nav og eger. Det matte stel er kombineret med skinnende dele, som giver cyklen et moderne og elegant udtryk.

Modellen er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear, fulddækkende kædebeskyttelse, skivebremser for og bag, forsikringsgodkendt ringlås, praktisk ratlås og justerbar frempind. Derudover er modellen udstyret med en nyudviklet forlygte, som kaldes Aerflow Vizi-light. Det giver tydeligt og kraftfuldt kørelys, som også kan ses fra siden.

Herrecyklen kommer med en fronttaskeholder, som du nemt kan sætte på en praktisk æske. Derudover har begge modeller en MIK bagagebærer, hvorpå du nemt kan montere en kurv, taske, transportkasse eller barnestol alt efter behov. Harlem E-go® er udstyret med BOSCH-systemet. Et system, der er støjsvagt, komfortabelt og effektivt. Det system, der bruges på netop denne cykel, er BOSCH Active. Systemet er nemt at betjene og kommer med 5 køreprogrammer, så du nemt kan tilpasse assistancen til omgivelserne. Motoren er momentbaseret, så du får assistance ud fra, hvor meget kraft du giver dig selv.

M3 tester Batavus Harlem
Batavus Harlem blev vurderet til 4/5 af M3. “Batavus Harlem er alt, hvad vi ønsker i en bycykel: Glat, komfortabel og stabil.”

Aftenavisen
Batavus Harlem blev vurderet til 4/5 af Aftonbladet. “Motoren har et godt drejningsmoment, hvilket betyder, at den er i stand til at hjælpe godt på op ad bakke, selvom rytteren vejer over 80 kilo.”

Expressen
Batavus Harlem blev vurderet til 5/5 af Expressen. “En stilren model i helsort med mange gennemtænkte detaljer og et tydeligt display, der er nemt at betjene.

Denne elcykel overholder den svenske standard for elcykler SS-EN 15194:2017, hvilket betyder at den hjælper op til 25 km/t og max 250W

Yderligere information

Brand

Forhandler