Elcykel herre Batavus Razer 2023 57cm grå

16.624,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 7903401821678575 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Detaljer Batavus Razer 2023 Herre 500Wh
Den nye Batavus Razer er det perfekte valg til cykelpendling. Denne elcykel er udstyret med en elcykelmotor fra Bosch Active+. Takket være det høje drejningsmoment har du altid hjælp til rådighed, når du har brug for det. Batavus Razer er udstyret med et indkapslet navgear fra Shimano, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vejr og vind og kræver minimal vedligeholdelse så perfekt, hvis du kører hele året rundt. Cyklen er udstyret med en såkaldt momentsensor, som er med til at gøre cyklen effektiv og føles sjov at køre på. Som en normal cykel uden motor men med masser af ekstra hjælp, når du har brug for det. Nyt for i år er, at Bosch har udstyret cyklen med et mere jævnt display, så du altid har den information, du har brug for, tilgængelig.

Den nye Batavus Razer er udstyret med skærme, bagagebærere og belysning lige fra starten. Det betyder, at den er klar til vejene i standarddesign. Pakkeholderen er udstyret med et Mik-mount, som er et smart “kliksystem” til tilbehør som f.eks Tasker og kurve, så du nemt kan tage din computer med eller skifte på arbejde. Takket være effektive hydrauliske skivebremser vil stop aldrig være et problem, og disse er også næsten vedligeholdelsesfrie. På trods af sit udstyr er denne elcykel let på 23 kg.

Batavus Razer er simpelthen en smart og adræt cykel perfekt til pendling!

Fås også i en unisex-model til lavere trin.

Tests

M3: “Sådan skal en elcykel være! Razer E-Go imponerer os virkelig med sin kraftfulde og velfungerende motor. Udførelsen er forbløffende glat og det kompakte design gør den perfekt til bymennesket, der indimellem har at slæbe sin cykel op ad trapperne eller ind i elevatorer.

Konsumentmagasinet.se: “Hvad kan du egentlig forvente af Razer E-Go? Det robuste design sikrer, at du kan drage fordel af elcyklen uanset årstiden, men bare fordi den er holdbar betyder det ikke, at cyklen er tung. Med sine 20 kg er det, du har her, et relativt let produkt, der gør det fantastisk både at træde i pedalerne og nyde den indbyggede motor.

Bästelcykel.se: “En af de bedste modeller på markedet, der kan tilpasses til kvinder, mænd eller unisex. Meget kendt mærke, der holder god kvalitet

Denne elcykel overholder den svenske standard for elcykler SS-EN 15194:2017, hvilket betyder at den hjælper op til 25 km/t og max 250W

Yderligere information

Forhandler