Tilbud

Elcykel herre Winther Superbe 3 – 2023

16.995,00 kr.

Til butik

Beskrivelse

 Winther elcykel med Promovec centermotor og lækker affjedring

Denne elcykel er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen og kommer med Promovecs nye centermotor. Det er en god kraftig motor, så hjælper der ud over alle cykelstier i Danmark. Som standard leveres elcyklen fra Winther med et 8,8 AH-batteri med en rækkevidde på 30-50 km. Hvis det ønskes findes der tre forskellige opgraderingsmuligheder, der alle kan vælges i dropdown-menuen øverst på siden.

Slidstærkt og stabilt aluminiumsstel

Stellet i aluminium sikrer en lav vægt samtidig med at holdbarheden er i top, og de 7 indvendige Shimano Nexus-gear kræver minimalt vedligehold. Leder du efter en elcykel i god kvalitet, er WintherSuperbe elcyklen bestemt et nærmere kig værd. Elcyklen er udstyret med gode, holdbare komponenter, og den er behagelig at køre på, så du nemt og bekvemt kommer til og fra de daglige gøremål – også når det går opad på vejen.

Kun gode komponenter i denne model

Foran finder man en skivebremse, mens baghjulet standses af en fodbremse, og sammen sikrer de to bremser, at elcyklen altid standser sikkert, selv når der er godt med fart på. De punkterhæmmende dæk mindsker risikoen for ærgerlige punkteringer, og elcyklen kommer desuden med udstyr som bagagebærer, forsikringsgodkendt lås og fastmonterede lygter både for og bag.

Derfor skal du vælge denne model

– Stel i aluminium
– Promovec centermotor
– Både hånd- og fodbremse
– Affjedret sadelpind
– Affjedret forgaffel
– 7 indvendige gear
– Forsikringsgodkendt lås
– Mulighed for batteriopgradering

Yderligere information

Brand

Forhandler