Shengmilo MX03 26″ Fatbike El-cykel til voksne

9.700,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 3796100740549425 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

✅✅Vores fordele ✅✅

Afsendes fra Polen og leveringstiden er 5-8 dage.

Gratis forsendelse, efter betaling, behøver kunderne kun at vente på leveringen. Gratis levering til hjemmet til EU-lande.

Når du modtager produktet, kan du til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål, og vi vil tjene dig helhjertet.

✅✅Shengmilo MX03 Fordele✅✅

Fremragende motorydelse
Shengmilo MX03 elektrisk cykel er udstyret med en kraftig Bafang-motor, spidseffekten kan nå 1000W (nominel til 500W), BAFANG-motoren er meget velegnet til 35 ° stejle skråninger og langdistancecykling. Den maksimale hastighed er 40 km / t. (Bemærk: Cyklen har en start / stop-mulighed, der begrænser tophastigheden til 25 km / t). Til pendling og rejser vil elcyklen MX03 være dit bedste valg.

17.5AH SAMSUNG aftageligt batteri
Shengmilo MX03 Fatbike cykel drives af SAMSUNG lithium-ion-batterier af høj kvalitet med en energikapacitet på 48V17.5AH og en lang rækkevidde (ren elektrisk rækkevidde 40-50 kilometer). Opladningstiden er 5-6 timer. Takket være optimeret styring har pedelecs et meget effektivt energiforbrug. Batteriet er aftageligt og kan hurtigt oplades med den medfølgende oplader.

3 Køretilstande
Shengmilo MX03 tilbyder tre køremuligheder. ★ Pedal Assist Modes: Motoren vil hjælpe dig med en moderat mængde energi, mens du træder i pedalerne på din cykel. speedometeret viser 1-5 gear, jo højere gear, jo mindre indsats kræves der. ★Ren elektrisk tilstand: Drej gashåndtaget til de effekttrin, du ønsker for at drive cykelmotoren. I sin tilstand har den en rækkevidde på 35-50 km af batterier. ★ Pedaltilstand: Hvis du ikke slår strømtilstanden til, er det ligesom en normal cykel.

Smart Display
MX03 bruger NOKEE-U-serien vandtætte instrumenter fra KING-METER. Hvilket viser den samlede kilometertal, batteriniveau, hastighed og 1 ~ 5 hastighedsniveauvisning. Skærmen er udstyret med tre knapper, som er installeret ved siden af venstre håndtag for at styre den elektriske tilstand og Power Assist-tilstand og styre lyset til og fra.

Sikkerhed
Mekaniske skivebremser foran og bag sikrer pålidelig bremsning og forbedrer din sikkerhed. Bremsehåndtaget er udstyret med en sensor, der sender et signal til motoren om at stoppe motorstøtten, når den aktiveres. Cyklen leveres med en LED-forlygte foran for at give sikker synlighed under kørslen.

Kvalitetssikret
98% af vores voksne elektriske cykler er færdigmonterede, så du behøver ikke spilde tid på kompliceret montering, bare saml hoveddelene. Rammen er dækket i 1 år, batteriet, opladeren og controlleren er dækket i 12 måneder, og de øvrige elektriske komponenter er dækket i 6 måneder. Hvis du har spørgsmål (reparation, reservedele, installationshjælp osv.), er du velkommen til at kontakte os.

MX03 Specifikationer:

1. Model: MX03

2. Display mærke: King Meter

3. Rammemateriale: Aluminiumslegering

4. Batteri: 48V 17.5AH Samsung 840WH batteri

5. Motoreffekt: 500W Bafang-motor, 1000W spidseffekt

6. Drejningsmoment: 80N.M

7.Shimano mekaniske gear: 7 gear

8. Bremse: Skivebremsesystem

9. Rent elektrisk kilometertal: 40-50 km

Assistance kilometertal: 60-90KM

**Estimater af batteriets rækkevidde påvirkes af forhold som rytterens vægt, hastighed, temperatur, vind, dæktryk, terræn, hældning osv. Kilometertal kan variere.

Yderligere information

Brand

Forhandler